Новини

Павла Кухту призначили виконувачем обов’язків міністра економіки

«Для нашої команди важливо, щоб зміни та реформи, які нам вдалося запустити за 6 місяців роботи, не пропали безслідно та продовжувалися на благо народу України». 

За рішенням Кабінету Міністрів, перший заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Павло Кухта почав тимчасово виконувати обов’язки глави Міністерства економіки.

Про це Павло Кухта написав на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні за рішенням Уряду на мене було покладено тимчасове виконання обов’язків міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. Для нашої команди важливо, щоб зміни та реформи, які нам вдалося запустити за 6 місяців роботи, не пропали безслідно та продовжувалися на благо народу України. Зі свого боку, ми докладемо максимум зусиль для того, щоб процес зміни Уряду ніяким чином не позначився на злагодженості та якості роботи міністерства та пройшов непомітно для наших громадян, а всі напрацювання були передані наступникам», — написав Кухта.

Сьогодні за рішенням Уряду на мене було покладено тимчасове виконання обов’язків Міністра розвитку економіки, торгівлі…

Gepostet von Pavlo Kukhta am Dienstag, 10. März 2020

4 березня «Шпальта» повідомляла, що Уряд Олексія Гончарука пішов у відставку, пропрацювавши пів року.

Новим прем’єром Верховна Рада призначила Дениса Шмигаля. Пізніше у Раді проголосували за склад нового Кабінету Міністрів. Депутати не призначили міністрів економіки та агропромисловости, освіти й культури та енергетики.

Коментарі