Новини

У Чернівцях влаштували весняний забіг «8 March run» до Міжнародного жіночого дня

Учасники бігали у парку «Жовтневий» три дистанції, а переможці отримали подарунки.

8 березня у Чернівцях провели забіг «8 March run». Учасники бігали у парку «Жовтневий» три дистанції: 2, 3 з половиною і 5 кілометрів. Весняний безкоштовний забіг влаштували до Міжнародного жіночого дня, а ще це етап підготовки до Чернівецького півмарафону.

«Рік тому ми провели захід уперше. Старту вже два роки. Ідея такого забігу з’явилася під час пробіжки: скоро 8 Березня, треба привітати жінок: а як? Бігати!» – пояснює організаторка події Юлія Пожарук

Першим до фінішу серед чоловіків прийшов Олександр Сосновський, а серед жінок переможницею стала Ольга Мелемука. 

«Готувався до цього старту. Класна траса й організація сподобалася: гарна атмосфера, приємні класні люди. Все супер. Мені надзвичайно сподобалося», – ділиться враженнями Олександр.

На такі заходи приходять як любителі спорту, так і професіонали, які займаються легкою атлетикою.

«Насправді є професійні спортсмени, які виступають за Україну та за кордоном. Є звичайні любителі, які почали бігати тиждень тому і хочуть спробувати свої сили. Ми запрошуємо всіх, хто хоче просто бігати, на всі наші старти», – розповідає організаторка Юлія Пожарук.

Окрім власне забігу, організатори спільно з партнерами розігрували подарунки, встановили фотозону та вмикали запальну музику. Для учасниць підготували окремий сюрприз на фінішній прямій.

 

 

Фото Євгенії Калюжки

Коментарі