Новини

Естрадно-духовий оркестр «Буковина» виконав у Чернівцях світові хіти

Святковий концерт «З любов’ю до вас» присвятили Міжнародному жіночому дню 8 Березня.

Художній керівник та головний диригент оркестру «Буковина» Георгій Новаковський разом із музикантами презентували чернівчанам концерт «З любов′ю для вас» за участю солістів і танцювальних колективів міста.  Подія відбулася 5 березня у Чернівецькій обласній філармонії імені Дмитра Гнатюка.  

Артисти виконали відомі світові хіти, саундтреки з улюблених фільмів, молдовські замальовки та музичні твори українських композиторів.

Георгій Новаковський розповів, що в його колективі 25 музикантів. Уже чотири роки оркестр виступає з концертами як в Україні, так і в багатьох містах країн Європейського союзу.

«Над створенням концерту «З любов’ю до вас» працювали більше місяця. Присвятили захід до Міжнародного жіночого дня. Запланували подарувати енергію чудової музики, вокалу, танців. Бачимо емоції щасливих глядачів, їхній гарний настрій — тож усе вдалося, і це неймовірно приємно», – розповів головний диригент оркестру Георгій Новаковський.

Він зауважує, що композиції для концертів обирає спільно з колективом, також дружина Людмила радить, що було б цікаво слухачам. 

Вокаліст Георгій Постевка презентував глядачам пісню «Feeling Good».

«Обрав саме цю композицію через її неповторне звучання. Всі вокалісти, які себе поважають, вважають цю тему за зразок того, що ти класний виконавець. Якщо ти співаєш такі складні речі, можеш вважати себе серйозним, професійним виконавцем», – поділився Георгій. 

Глядачі тричі викликали оркестр на біс. Кажуть, що зустріч із колективом — це завжди свято.

«Професіоналізм оркестру вражає своєю досконалістю, а в музику вкладено стільки тепла й енергії, що це неможливо передати словами. Для моєї родини зустріч з естрадно-духовим оркестром «Буковина» – завжди свято. А в цей вечір взагалі воно потрійне. Бо, крім музики, насолодилися вишуканими піснями і танцювальними номерами. Дякуємо митцям за ці емоції», – ділиться враженнями чернівчанка Оксана Волощук.

 


Фото Альони Чорної

Коментарі