Новини

Укрзалізниця підготувала ізоляційне приміщення для людей із високою температурою на чернівецькому вокзалі

Компанія ухвалила таке рішення, щоб запобігти поширенню коронавірусу.

Фото zik.uaм

Укрзалізниця розробила оперативний план заходів із метою профілактики китайського коронавірусу. Про це повідомила компанія на своїй сторінці у фейсбуку.

За повідомленням, в Укрзалізниці провели інструктажі для персоналу та підготували спеціальні приміщення на вокзалах у разі виявлення хворих із симптомами респіраторних захворювань.

На 19 вокзалах облаштували медпункти з необхідним устаткуванням, на 5 — приміщення для тимчасової ізоляції осіб із симптомами респіраторних захворювань.

Такі пункти є на вокзалах станцій Чернівці, Київ-Пасажирський, Чоп, Хмельницький, Івано-Франківськ, Коломия, Суми, Херсон, Ужгород, Львів, Полтава-Південна, Вінниця, Жмеринка, Козятин, Миколаїв, Харків, Одеса, Дніпро, ім. Т. Шевченка.

Також підготовлені засоби індивідуального захисту:

«Укрзалізниця закупила 10 тис. респіраторів, 25 тис. оглядових рукавичок і понад 1 тис. захисних окулярів. Закуповуємо антисептик для рук, дезінфекційні засоби та захисні халати. Для працівників компанії провели тренінги, аби ті знали, як діяти у випадку виявлення хворих із симптомами, характерними для 2019-nCoV», — ідеться у повідомленні.

 

Коментарі