Новини

Пориви вітру на Буковині: знеструмленими залишаються 12 населених пунктів

В управлінні патрульної поліції у Чернівецькій області наголосили на дотриманні правил безпеки під час вітряної погоди.

Фото Патрульна поліція Чернівецької області

В Україні у семи областях через сильні опади та потужні пориви вітру знеструмленими залишився 251 населений пункт. Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

«Знеструмлено 251 населений пункт у семи областях, а саме: Львівська – 70, Івано-Франківська – 69, Тернопільська – 65, Волинська – 23, Чернівецька – 12, Житомирська – 11 та Рівненська – 1. До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго», — зазначили рятувальники.

Про негоду у Чернівецькій області повідомили також в УПП у Чернівецькій області та закликали бути обережними на вулиці. Також додатково опублікували світлини наслідків негоди у Чернівцях.

«Синоптики попереджають про сильні пориви вітру, будьте уважними та обережними під час перебування на вулиці. У разі надзвичайної ситуації одразу звертайтеся на спецлінію 102 або повідомляйте аварійні служби. Бережіть себе!» — пишуть на своїй сторінці у фейсбуку поліціянти.

Доброго ранку, друзі. На Буковині вирує негодаСиноптики попереджають про сильні пориви вітру.Будьте уважними та…

Gepostet von Патрульна поліція Чернівецької області am Sonntag, 23. Februar 2020

Також в управлінні патрульної поліції у Чернівецькій області наголосили на дотриманні правил безпеки під час вітряної погоди.

Рекомендують не залишати автомобілі біля дерев, білбордів тощо. Уникати прогулянок під розлогими деревами, лініями електропередач, рекламними щитами, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження. Потрібно стежити за пересуванням дітей та, якщо можливо, не дозволяти їм гратися на вулиці під час штормового попередження і відстежувати інформацію про метеорологічні попередження.

 

Коментарі