Афіша

У Чернівцях волонтери презентують проєкт благодійного притулку для тварин

Створення притулку потребують 150 тварин, яких волонтери тимчасово утримують самостійно.

Фото Javid Bunyadzade, unsplash.com

1 березня о 18:00 у медіацентрі Belle Vue, що на вулиці Ольги Кобилянської, 2 відбудеться презентація проєкту «Талісман».

«Талісман — це благодійний притулок для тварин, який надає необхідний елемент для щастя — чотирилапого друга та допомагає долучитися до добрих справ. Наша місія — зробити так, аби кожна тваринка мала відповідального господаря», — кажуть організатори заходу.

На своїх господарів чекають близько 150 тварин — це собаки та коти, яких врятували волонтери громадської організації «Animal helpers», їх вилікували, вакцинували та стерилізували. Поки що їх тримають вдома волонтери організації.

«Наразі ми працюємо лише на прилаштування тварин, залишити у себе поки що можливості немає. Але мріємо про створення повноцінного притулку для тварин та працюємо над цим», — говорять у «Animal helpers».

Більше 10 років «Animal helpers» займається вилученням тварин із вулиць, перетримкою, лікуванням, адаптацією хворих та наляканих від жорстокого поводження, а також адопцією (прилаштування тварин у родини), соціальною роботою з дітьми у навчальних закладах та на телебаченні з правил утримання тварин.

Проєкт створений за пiдтримки брендингового агентства «Wizart agency».

Коментарі