Афіша

У Чернівцях виступить французький музикант Марк Еврі

Музичний розвиток Марка Еврі пов’язаний із французькою панк-хардкор DIY сценою, хоча він закінчив школу академічної музики.

22 лютого у центрі культури «Вернісаж», що на вулиці Івана Франка, 15, відбудеться концерт французького музиканта «The eye of time» у рамках європейського туру. Початок о 19:00.

«The eye of time» — соло-проєкт французького музиканта Марка Еврі. Його новий альбом «Myth II : A Need To Survive» вийшов третього серпня на Denovali Records.

«Це друга частина трилогії про шлях, який людство проходить крізь віки. Багатошаровий гобелен експериментального звучання «Myth II : A Need To Survive» об’єднує темряву та надію завдяки мінімалістичним бітам та глибоким ритмам», — зазначають організатори концерту.

Музичний розвиток Марка Еврі пов’язаний із французькою панк-хардкор DIY сценою, хоча він закінчив школу академічної музики. Почав грати на фортепіано в дев’ять років, склав свої перші п’єси в 15 і після закінчення школи навчався на віолончелі в консерваторії.

Раніше Еврі грав у декількох гуртах під впливом Claude Debussy, Philip Glass, Frederic Chopin, J.S. Bach, Michael Nyman так само, як і через любов до Godspeed You Black Emperor, A Silver Mt. Zion та Portishead, він почав переводити своє особисте сприйняття нашого складного світу в музику, що започаткувала The Eye of Time.

Квитки можна буде придбати в магазині «Букініст», перша партія по 120 гривень.

Коментарі