Новини

На Калічанці у Чернівцях встановили інформаційне табло. Чи з’являться такі на інших зупинках

Табло відображає графік руху маршруток. Наразі воно працює в тестовому режимі.

Фото з фейсбуку Володимира Бешлея

Інформаційне табло з графіком руху маршруток на зупинці «Калічанка» з’явилося у Чернівцях. Наразі воно працює в тестовому режимі. Тепер пасажири зможуть побачити не тільки через смартфон, на якій відстані автобус від зупинки і через скільки орієнтовно часу він прибуде.

Про це повідомив у фейсбуку директор Департаменту житлово-комунального господарства Володимир Бешлей.

«Розумне» табло показує номер маршрутного автобуса та час, через який він прибуде на зупинку. Також за табло та зупинкою постійно ведеться відеоспостереження в онлайн режимі», — зазначив він.

У коментарі «Шпальті» Володимир Бешлей повідомив, що інформаційне табло – це подарунок громаді від оператора, який обслуговує навігацію на автобусних маршрутах. Він самостійно виготовив його і налаштував.

За його словами, табло вирішили встановити на Калічанці, адже тут курсує маршрутка №10 та 10-А, а цей маршрут тривалий час був проблематичним.

«Якщо табло себе виправдає, будемо розглядати питання і виходити з ініціативою розроблення програми на встановлення інформаційних табло на інших зупинках у Чернівцях», – зазначає Володимир Бешлей.

Тест-драйв «розумного» табло на Калічанці ?

Gepostet von Володимир Бешлей am Donnerstag, 20. Februar 2020

 

Коментарі