Новини

На Буковині створили нову Громадську раду при Головному управлінні ДПС в області

У створенні ради взяли участь представники інститутів громадянського суспільства, які попередньо надали відповідні документи.

Фото з офіційного порталу ДПС у Чернівецькій області

У п’ятницю, 14-го лютого, у головному управлінні ДПС Чернівецької області провели установчі збори, під час яких сформували Громадську раду при податковій службі Буковини.

За результатами голосування до складу Громадської ради обрали 12 представників громадських організацій. Серед них Клуб підприємців Буковини, ТВ ВГО Асоціація платників податків, ГО роботодавців Кельменецького району, громадська спілка «Народний порядок», ГО Буковинський центр реконструкції та розвитку ГС, «Палата аудиторів і бухгалтерів України», Громадське формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Козацька обласна варта», громадська організація «Рух українських патріотів», Федерація роботодавців Чернівецької області, Заставнівська районна організація роботодавців, громадська організація «Міжнародний антикримінальний Альянс», місцевий осередок ВГО «Асоціація ветеранів ДПС України Чернівецької області».

Головою Громадської ради за підсумками рейтингового голосування обрали представника Клубу підприємців Буковини Олександра Побережного. Його заступниками стали Людмила Осачук, представниця ГС «Палата аудиторів і бухгалтерів України» та Сергій Казимірчик від громадської організації «Міжнародний антикримінальний Альянс».

«Громадська рада – це дорадчий орган, завданням якого є комунікація між бізнесом, суспільством та ДПС. Ми плануємо створення груп акцизу та безакцизу, які би контролювали рішення податкової служби, представляли інтереси суспільства та бізнесу», – розповів у коментарі «Шпальті» Олександр Побережний.

За його словами, вже наступного тижня рада планує обговорити завдання на рік та вирішити нагальні організаційні питання.

Коментарі