Новини

У Чернівцях боксери готуються до шоу-вечора «Джентельмени в ринзі»

Учасниками вечора боксу можуть бути люди, які займаються ним непрофесійно.

12 лютого відбулося відкрите тренування учасників дев’ятого вечір-шоу «Джентельмени в ринзі», організатором якого став Олександр Погодін.

«У Лондоні є таке поняття як “білі комірці” – люди, які працювали в офісах і ходили до спортивних пабів. Згодом у них з’явилася ідея проводити такі змагання. Я вирішив, що таке шоу повинне бути у Чернівцях. Тепер маємо спортивний проєкт, який відомий не тільки в Україні», – пояснює Олександр.

Учасниками вечора боксу можуть бути люди, які займаються ним непрофесійно: адвокати, юристи, силовики, бізнесмени тощо.

«Почати займатися, піти у ринг – це був початковий імпульс. Перші два тижні було важко. Люди, які взагалі до цього не займалися, то перший, може, навіть другий місяць будуть відчувати навантаження. Тренування можуть проводитися щодня, потрібно знаходити час. Але до цього всього звикаєш і отримуєш задоволення», – розповідає чернівчанин Андрій Косован.


Олександр Погодін пояснює, ставлення до боксу у батьків, діти яких займаються цим видом спорту, змінюється. Це відбувається завдяки зіркам, які своїми боями показують, що боксери – це освічені та інтелектуальні люди.

«Бокс – це найшвидші шахи. Розуміння боксу змінюється: якщо раніше батьки вважали, що боксери – це неосвічені люди, то тепер розуміють, що це серйозні кмітливі спортсмени. Боксер не може бути дурним. Наразі дітей легше відправляють на секцію», – каже Олександр.

Вечір боксу «Джентельмени в ринзі» відбудеться 21 лютого о 21:00 у «Floraclub».

Деталі події за посиланням.

Фото Вадима Германа

Коментарі