Новини

Без репетиторів та книжок: до ЗНО можна підготуватися за допомогою бота у телеграмі

Учасники, які наберуть максимальну кількість балів, отримають планшети Apple iPad.

Фото Christian Wiediger, unsplash.com

Харківський національний економічний університет у партнерстві з провідною українською ІТ-компанією SoftServe оголосив про початок всеукраїнського щорічного змагання «ЗНО математика: BOT Challenge».

Його мета полягає у тому, що бот повинен спростити підготовку учнів до складання Зовнішнього незалежного оцінювання і дати можливість самостійно та безкоштовно повторити знання, які школярі здобували впродовж навчального процесу. 

Бот не лише перевіряє, але й допомагає відпрацювати вирішення завдань у форматі ЗНО.

Проєкт втілений у чат-боті в месенджері телеграму.

«Маємо невтішну статистику — торік третина школярів продемонстрували рівень знань із математики нижче середнього показника. Для компанії SoftServe розвиток освіти є основним напрямком соціальної відповідальности. В рамках співпраці з університетами ми стало підтримуємо низку ініціатив: інтернатура, crash-курси, інкубатори, чат-бот в Телеграмі», — каже менеджер навчальних програм ІТ в SoftServe В’ячеслав Лаптєв.

До 18 травня учні мають виконувати завдання, які надсилає чат-бот. За їх успішне вирішення нараховуватимуть бали. Згодом із результатів усіх учасників складатимуть рейтинг.

Троє з них, хто набере максимальну кількість балів, отримають цінні призи — планшети Apple iPad. 

Торік за період підготовки до ЗНО-2019 чат-ботом скористалися 6095 учнів зі всієї України, повідомляють у SoftServe.

Участь у чемпіонаті безкоштовна, попередня реєстрація не потрібна.


Коментарі