Новини

У Чернівцях розпочався зимовий табір маркетологів

Успішні бізнесмени міста, маркетологи та викладачі ЧНУ впродовж трьох днів проводять майстер-класи з ведення підприємницької діяльності та маркетингу.

У готельно-ресторанному комплексі «Козацький хутір» стартував «Зимовий табір маркетологів», який організовує кафедра маркетингу, інновацій та регіонального розвитку ЧНУ. Тренінг триває з 28 по 30 січня.

Як розповідає Ірина Буднікевич, професорка та завідувачка кафедри маркетингу ЧНУ, зимовий табір створили, аби дати студентам-маркетологам досвід. 

Журналісти «Шпальти» завітали на перший день та послухали майстер-класи від досвідчених лекторів.

Захід відкрила спікерка Оксана Єсипчук зі своєю студією специфічного маркетингу. 

«Якби я не була лікарем, то я стала би маркетологом», – зазначає керівниця косметологічного центру «Naturel». 

Вона розповіла авдиторії, на власних прикладах життя, як уміло поєднувати пропоновані послуги зі знанням маркетингу та як це допомагає у власному бізнесі. Також Оксана розповіла про вміння просувати унікальний продукт для свого клієнта.

Другою лекторкою виступила Наталія Філіпчук зі своєю теорію враження. Спікерка поділила виступ на дві частини: теоретичну, яку вона пояснювала на прикладах, та інтерактивну, де учасники табору обмінювалися емоціями. Наталія розповіла про теорію спілкування та пояснила, як люди сприймають будь-яку інформацію. Перше враження, за словами лекторки, відбувається за 90 секунд.  

«Три головні складові сприймання – кінесика, аудіальна та ольфакторна системи», – ділиться Наталія Філіпчук.

Також Наталія зачепила питання основних механізмів оцінки і як суспільство оцінює іншу людину. 

Співвласниця мережі магазинів «Мультимедія» Оксана Філіпова поділилася досвідом менеджменту та філософією продажу. Як зазначає лекторка, процес продажу починається тоді, коли тебе помічають:

«Продаж – це процес, і, як будь-який процес, він складається з елементів. Як будь-який процес, його потрібно змінювати: поліпшувати, розвивати та працювати над ним».

Спікерка розповіла про те, як працює продаж і як потрібно його використовувати не тільки у бізнесі, а й у житті. Також Оксана акцентувала увагу авдиторії на аудиті та на стандартах обслуговування як важливої частини продажу. 

Учасників табору ще чекає два дні лекцій. Детально з програмою можна ознайомитися тут. 

Матеріал Вадима Германа

Фото Ірини Болести

Коментарі