Новини

В «Укрпошті» прокоментували ситуацію щодо посилок із Китаю. Як працюють відділення у Чернівцях

Люди замовляють та отримують посилки у звичному режимі.

Фото unsplash.com

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) наразі не вводила жодних заборон для міжнародної торгівлі та переміщення товарів через кордони через спалах коронавірусу у Китаї. Про це повідомляється на сайті «Укрпошти».

«Ми стежимо за ситуацією і перебуввємо на постійному зв’язку з Міністерством охорони здоров’я в Україні та нашими партнерами в Китаї. Жодних доказів, які б свідчили про ризик поширення коронавірусу через товари, наразі не зафіксовано», – йдеться у повідомленні.

У Чернівецькій дирекції ПАТ «Укрпошта» повідомили, що пошта працює у звичному режимі.

«Ми працюємо у звичному режимі, паніки немає. Адже під час отримання посилки з Китаю немає прямих контактів із людиною. Усі надалі замовляють та отримують посилки. Якщо говорити про Китай, то наразі отримують замовлення, які були відправлені ще у грудні», – каже директор Чернівецької дирекції ПАТ «Укрпошта» Ярослав Цюпак.

Нагадаємо, станом на ранок 28 січня кількість жертв нового коронавірусу в Китаї сягнула 106 людей. Китайська влада також повідомила про зростання кількості хворих удвічі впродовж дня. 27 січня повідомляли про 2835 хворих, а вранці 28 січня їхня кількість досягла 4515.

 

Досі не підписані на наш Telegram-канал?

Першими дізнавайтеся про найважливіше на сторінці «Шпальти» у Twitter.

Коментарі