Афіша

Чернівецькі студенти організовують школу молодого політика

Організаторами Школи є Студентський парламент юридичного факультету ЧНУ та Освітній центр Верховної Ради України.


29 лютого-1 березня у Чернівцях розпочнеться ІІ Всеукраїнська школа молодого політика.

Школа – триденний освітній тренінг, що передбачає поєднання виступів спікерів, які мають досвід у політичній сфері, так і практичного закріплення отриманих знань шляхом створення та лобіювання законопроєктів та стратегій розвитку країни студентами – учасниками і навчально–практичну поїздку до Верховної Ради України.

Захід націлений на підвищення політичної культури молодого покоління та формування нових навичок у сучасної молоді, яка покликана змінювати наш край та державу на краще.

Організаторами Школи є Студентський парламент юридичного факультету ЧНУ та Освітній центр Верховної Ради України.
Захід відбуватиметься 29 лютого-1 березня у Чернівцях на базі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та 3 березня у стінах Верховної Ради України.

Реєстрація триває до 21 лютого та є обов’язковою.

29 лютого – 1 березня 2020 року відбудеться ІІ Всеукраїнська школа молодого політика. Школа – триденний освітній тренінг, що передбачає поєднання як виступів спікерів, які мають досвід у політичній сфері, так і практичного закріплення отриманих знань шляхом створення та лобіювання законопроектів та стратегій розвитку країни студентами – учасниками і навчально – практичну поїздку до Верховної Ради України. Даний захід націлений на підвищення політичної культури молодого покоління, подолання абсентеїзму та формування нових навичок у сучасної молоді, яка покликана змінювати наш край та державу на краще.Реєстрація на захід за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1O4pnPVaugVVoII_YoJndqnUtgl9qRW9kEjn03wYsuN4/editОрганізаторами Школи є Студентський парламент юридичного факультету та Освітній центр Верховної Ради України.Захід відбуватиметься на базі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича та у стінах Верховної Ради України. #political_school_cv#поколінняНЕбайдужих#ЮрфакЧНУ#StudparlamentCHNU#political

Gepostet von Вадим Гатеж am Sonntag, 26. Januar 2020

Коментарі