Афіша

У Чернівцях проведуть «Форум змінотворців» для молоді

Участь у форумі можуть взяти учні 10-11 класів або студенти 1-2 курсу.

29 лютого у Чернівцях проведуть «Форум змінотворців 2.0». На одноденному заході молодь дізнається багато цікавої та корисної інформації для персонального і суспільного розвитку, як-от кібербезпека, навчаться азам проєктного менеджменту та послухають живі кейси створення Молодіжного центру та діяльності УАЛу в Чернівцях.

«Учасники зможуть поглибити власні знання з теми дебатів і поринути у світ можливостей для молоді в Україні та за кордоном. Організатори пропонують ознайомитися з позиціями громадянського суспільства та прокачати лідерські навички. З цим допоможуть досвідчені суспільні діячі та найкращі фасилітатори міста Чернівців», — ідеться в анонсі організаторів.

Мета форуму – показати юним школярам(кам) і студентам(кам), що в Україні є можливості для саморозвитку, що тут вирує суспільне життя, до якого можуть долучитися всі.

Цей проєкт є переможцем конкурсу мікрогрантів «Україна починається з тебе» в межах проєкту «Empowering Young Changemakers», який виконує ГО «Молоді агенти змін» та молодіжною платформою «СПЕКТР» за фінансової підтримки посольства США.

Вам буде цікаво: Chernivtsi Networking: На вулиці Бетховена відбулася шоста зустріч змінотворців. Фото

Учасникам(цям) з інших міст/містечок/сіл буде відшкодований проїзд розміром до 150 гривень.
Організатори забезпечують кавою та обідом. Витрати на проживання НЕ відшкодовують.
На бажання ви можете приїхати на день раніше або поїхати на день пізніше.

Для участі у форумі необхідно заповнити форму.

Коментарі