Новини

Чернівчан запрошують на вечірку-обмін речами

«Reuse party» — це обмін побутовими речами, яким можна дати друге життя. Або ж безкоштовно обрати собі будь-що з фрі-маркету.

2 лютого у Чернівцях проведуть відкриту вечірку «Reuse party». Початок о 15:00 за адресою: вулиця Щербанюка, 48-А (приміщення офісу ГО «Захист»).

Як розповіла у коментарі «Шпальті» організаторка події Наталія Жукова, «Reuse party» — це обмін побутовими речами, яким можна дати друге життя.

«Прийти може будь-хто, адже це публічний захід. Тут чернівчани можуть принести речі у хорошому стані, які їм уже не потрібні, але які можуть стати корисними ще комусь. Або ж обрати щось собі з речей, які принесли інші. Там може бути одяг, посуд, дитячі ігри, прикраси. Все можна буде забрати абсолютно безкоштовно», — розповіла організаторка заходу.

У такий спосіб екоактивістка хоче поєднати екологічність і благодійність, аби речі у хорошому стані не потрапили на смітник.

«Всі речі будуть у хорошому стані і дійсно принесуть користь іншим. Тож ми запрошуємо і волонтерів, які опікуються малозабезпеченими родинами чи тими, хто опинився у скрутних життєвих ситуаціях. Також ці речі можна віддати у лікарні, пансіонати», — додала Наталія.

Під час вечірки можна буде знайти співрозмовників. Учасники будуть грати у настільні ігри та пити чай зі смаколиками.

Це вже другий захід такого формату, який організовує Наталія Жуова. Надалі вона планує проводити їх регулярно.

Нагадаємо, рік тому назад Наталія Жукова відкрила у Чернівцях інтернет-спільноту для обміну речами. Як вона працює, читайте тут.

 

Коментарі