Новини

У Чернівецькому ЦНАПі створили Бекофіс

Бекофіси створюються для забезпечення прозорості та зменшення корупційних ризиків.

Фото Arlington Research, unsplash.com

Міський голова Олексій Каспрук підписав розпорядження про створення Бекофісу суб’єктів надання адміністративних послуг. Відкривають їх із метою спрощення і скорочення термінів надання послуг. А також внутрішньої роботи структурних підрозділів міської ради.

Бекофіс буде розміщено у комунальній будівлі на вулиці Героїв Майдану, 7, де надає послуги ЦНАП. Про це повідомляють на сайті Чернівецької міської ради.

Тепер тут також працюватиме відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, відділ із державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, відділ ведення реєстру територіальної громади Чернівців, а також управління контролю за благоустроєм міста, розміщатимуться їхні архівні бази. Загалом у Бекофісі працюватимуть 43 посадові особи.
Координуватиме роботу офісу у Чернівцях юридичне управління міської ради.

«Бекофіс суб’єктів надання адміністративних послуг об’єднав в одному місці структурні підрозділи, що надають послуги фізичним та юридичним особам, зокрема дозвільні, які раніше розташовувалися в різних частинах міста: на вулиці Руській, Б. Хмельницького та Кохановського, що створювало значні незручності для мешканців, підприємців, викликало скарги та нарікання, негативно позначалося на строках розгляду та якості послуг», — повідомив начальник юридичного управління міської ради Олександр Шиба.

Бекофіси створюють на виконання вимог Уряду щодо забезпечення прозорості, доступності, високої якості адміністративних послуг, зменшення корупційних ризиків.

Нове приміщення Бекофісу відремонтували на кошти міського бюджету.

Коментарі