Афіша

У Чернівцях підлітків вчитимуть робити перші кроки назустріч своїй мрії

Навчання проведуть у формі лекції та практичних частин.

Фото You X Ventures, unsplash.com

1-2 лютого у чернівецькому медіацентрі Belle Vue відбудеться дводенний проєкт «Крок у майбутнє» для підлітків віком 14-18 років.

Метою заходу є показати на прикладі успішних спікерів, як не боятися робити перші кроки назустріч своїй мрії, чітко формулювати думку, вміти висловлюватися та презентувати можливості для молоді в Україні і закордоном.

Навчання відбуватиметься у формі лекції, після — практичних частин.

Учасників будуть відбирати за допомогою анкетування, зокрема оберуть 50 найбільш вмотивованих підлітків віком від 14 до 18 років.

Під час заходу психологиня Олеся Павлюк розповість, як обрати майбутню професію та не боятися труднощів, які виникають на шляху дорослішання. 

Ведуча радіо Лідія Лешко навчить говорити так, аби тебе почули і ти був цікавим, а також навчить, як подолати страх публіки.

Стажерка «Фонду Кличка» Дар’я Чиж розповість, як не боятися робити перші кроки назустріч своїй мрії та ухвалювати рішення правильно.

Ведуча ранкового шоу Діана Пожар розповість про свій досвід роботи на телебаченні. Розкаже авдиторії, як чітко розмовляти та покращити власну дикцію.

Громадська активістка Софія Король говоритиме про можливості для молоді, а також детальніше розповість про проєкти ФРІ та УАЛ.

Коментарі