Афіша

У Чернівцях відбудеться показ фільму «Людина з табуретом»

2004 року на звичайній київській кухні студенти вигадали просту, але безумну гру «З Табуретом до океану»: донести чотири дерев’яні табурети до чотирьох океанів. 

25 січня у Літературному целанівському центрі відбудеться показ фільму Леоніда Кантера «Людина з табуретом». Початок о 17:00. Після показу автори кінострічки розкажуть історію її створення, а глядачі матимуть нагоду поділитися враженнями.

«Людина з Табуретом» — документально-пригодницький фільм про останню подорож мандрівника та режисера Леоніда Кантера. Він знімав усе, що його оточує, що й обернуло його життя на кіно. Повернувшись в Україну мандрівників, Леонід зустрічає полум’я війни», — йдеться в анонсі.

Стрічка «Людина з табуретом» мала бути маніфестом одвічній силі людських мрій і її потужних дій. Проте сценарій змінило саме життя, а точніше – подорож, яку безстрашний мрійник вирішив здійснити останньою.
Режисер Ярослав Попов не міг залишити цю подію поза стрічкою, тому первинний задум пережив трансформації, і фільм перетворився на філософсько-пригодницький.

Вхід за добровільним внеском (рекомендований внесок 50 грн).

Коментарі