Новини

Прем’єр-міністр Гончарук подав у відставку

Олексій Гончарук написав заяву про відставку і прокоментував злиті у мережу файли.

Фото Урядовий Портал

15 січня у мережі з’явилася інформація, що прем’єр-міністр Олексій Гончарук нібито написав заяву на звільнення.

17 січня на своїй офіційній сторінці у фейсбуку він підтвердив чутки про звільнення:

«Я прийшов на посаду виконувати програму президента. Він є для мене взірцем відвертості та порядності. Проте, щоб забрати будь-які сумніви нашої поваги та довіри до президента, я написав заяву про відставку та передав її президенту з правом внесення в парламент», — зазначив Гончарук.

У тій же публікації прем’єр-міністр коментує ситуацію зі злитими у мережу файлами, де буцімто він веде розмову із заступницею глави Нацбанку Катериною Рожковою і міністеркою фінансів Оксаною Маркаровою. У цій розмові людина, голос якої дуже схожий на Гончарука, критично відгукується про президента Володимира Зеленського. Стверджує, що у нього дуже примітивне розуміння економічних процесів.

«В останні дні всі ви стали свідками подій, що розгортаються навколо злитих у мережу файлів, змонтованих із фрагментів записів нарад в уряді. Їх зміст штучно створює уявлення, ніби я і моя команда не поважаємо президента, який є нашим політичним лідером. Багатьом групам впливу, які прагнуть отримати доступ до фінансових потоків, вигідно, щоб мало такий вигляд. Але це не правда», — спростував міністр.

 

 

Коментарі