Афіша, Новини

Відомий рок-оркестр виконає у Чернівцях легендарні кінохіти

Оркестр виконає на сцені муздрамтеатру найкращі кінохіти за останні п’ять років. 

photo @AndreiKonstantinov

17 лютого у музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської у Чернівцях із ювілейним концертом виступить відомий симфонічний оркестр «Lord of the sound». Виступ розпочнеться о 19:00.

Цього разу оркестр  привезе чернівчанам оновлену програму «Кінохіти: краще за 5 років».

На сцені звучатиме музика з найвідоміших кінострічок: «Шерлок Холмс», «Пірати Карибського моря», «Гаррі Поттер», «Скажений Макс»,  «Матриця», «П’ятий елемент», «Мулен Руж», «Термінал», «Гра Престолів», «007», «Майстер і Маргарита», «Запах жінки», «Титанік», «Вогнем і мечем» та інші.

На сцені виступатимуть музиканти оркестру «Lords of the Sound» та солісти Ярослав Радіоненко і Маргарита Мелешко. Диригенти — Віталій Саражинський та Шахрох Фатхізаде. Продюсер проєкту — Андрій Новаторов.

Квитки на концерт коштують від 250 до 450 гривень. Придбати їх можна у касі театру або ж на сайті kasa.in.ua

Довідка

Симфонічний рок-оркестр «Lords of the Sound» — це майже три десятки талановитих і відданих своїй справі професіоналів. Музиканти творять у популярному жанрі «Classical Crossover» — стиль відрізняється гармонійним поєднанням класичної музики з різними сучасними напрямками, такими як рок і поп. Та візитівкою майстерного колективу, їхньої відправною точкою є музика з кінофільмів.

Проєкт святкує своє 5-річчя. За цей час оркестр став одним із найбільш затребуваних музичних колективів нашої країни, відіграючи численні концерти в Україні та закордоном, співпрацюючи з артистами світової величини.

 

Коментарі