Новини

У Чернівцях проведуть конкурс для перевізників на обслуговування міських маршрутів

Документи на участь приймають до 7 лютого у Департаменті ЖКГ.

Фото Ant Rozetsky, unsplash.com

У Чернівцях виконавчий комітет міської ради організовує відкритий конкурс із визначення перевізників на окремих міських автобусних маршрутах. Про це повідомляють на сайті Чернівецької міської ради.

У конкурсі з визначення пасажирського перевізника на автобусному маршруті загального користування можуть брати участь претенденти, які на законних підставах використовують у достатній кількості транспортні засоби відповідного класу та мають власну або використовують на законних підставах виробничо-технічну базу, що відповідає встановленим технічним нормативам і вимогам.

Конкурс оголошено на обслуговування 47 міських маршрутів. Деякі маршрути визначені окремими лотами, але більшість об’єднані у пакети.

Які вимоги до транспортних засобів для перевезень у Чернівцях:

– повинні за технічними та екологічними показниками, показниками безпеки відповідати вимогам чинного законодавства у сфері автомобільного транспорту;

– мати відповідний сертифікат, наданий органом із сертифікації дорожніх транспортних засобів, акредитованим у системі УкрСЕПРО, або протокол випробувань лабораторії, акредитованої в системі УкрСЕПРО, про повну відповідність транспортного засобу державним стандартам як транспортного засобу загального користування, конструкція якого за час експлуатації не зазнала змін;

– бути зареєстрованими та мати державні номерні знаки транспортних засобів загального користування відповідно до чинного законодавства (на жовтому фоні);

– перебувати в належному технічному і санітарному стані, бути укомплектованими відповідно до вимог Правил дорожнього руху та мати вік не більше восьми років.

Дізнатися деталі та всі умови конкурсу, а також ознайомитися з лотами можна на сайті Чернівецької міської ради. Відкритий конкурс відбудеться 24 лютого об 11 годині у приміщенні Чернівецької міськради.

 

Коментарі