Афіша

У Чернівцях відбудеться шоу «Metallica»

Легендарне шоу зіграють разом із симфонічним оркестром.

Афіша надана організаторами

20 січня у Чернівецькому драматичному театрі імені Ольги Кобилянської відбудеться шоу «Metallica» з симфонічним оркестром «Tribute Show».

Інтернаціональне шоу створювали разом із німецькими промоутерами та польскими агентствами, і це призвело до ажіотажу в Німеччині, Австрії, Польщі, Чехії та Словаччині. Партнерство з європейскими фахівцями вивело шоу на абсолютно новий рівень, пишуть організатори.

11 років тому свою діяльність розпочав гурт «Scream Inc.», колектив, що складався зі студентів-фанатів «Металліки». Із самого початку точність відтворення партій і якість звучання для хлопців були найважливішими характеристиками у виконанні пісень улюбленого гурту. Раптово клуби почали один за одним запрошувати «Scream Inc.» до співпраці, що незабаром стало поштовхом до концертної діяльності далеко за межами батьківщини.

З 2015 року почалася підготовка симфонічного «Metallica Tribute Show» під керівництвом досвідчених концертних промоутерів. Гурт почав гастролювати із симфонічним оркестром, продовжуючи розвивати оригінальну програму. Однак проєкт досяг своєї пікової позиції тільки зараз, після початку співпраці з європейськими продюсерами, які допомогли так вдосконалити шоу, що купити квиток на нього в Європі за тиждень до концерту стає проблемою.

Коментарі