Новини

«Серцевий напад» презентував у Чернівцях новий альбом

На однойменну пісню «Телефонуй» гурт створив відеороботу.

10-го січня у пабі «Republic» чернівецький музичний гурт «Серцевий напад» презентував шанувальникам оновлену програму на честь виходу альбома «Телефонуй».
На однойменну пісню музиканти створили й відеороботу, режисером, оператором і монтажером якої виступив Сергій Кульбін.

«Попередня презентація альбома вже була, але тепер ми виступаємо з оновленою програмою. Останній альбом виходив 6 років тому. Тож за цей час ми напрацювали хороший доробок, яким тепер і ділимося зі слухачами. Альбомом задоволені і маємо наснагу творити далі», – розповів фронтмен гурту Дмитро Рябий.

Перша пісня в альбомі «Looser» – класична самоіронія, сарказм у дусі каліфорнійського поп-панку, який поєднує різні музичні стилі: електроніку, попсу, метал, – але при цьому залишається собою. Поп-панк може висвітлювати будь-які теми. Але постійні – це любов, гумор та іронія.

Прем’єру «Телефонуй» музиканти приурочили 15-й річниці гурту. Новинку можна придбати у стильному форматі – флешки у коробочці.

Довідка: 

Український поп-панк гурт «Серцевий напад» створений у 2004 році у Чернівцях. До гурту входять: Дмитро Рябий «Мітрій» (вокал, бас-гітара), Василь «Бейс» Балахтар (гітара), Денис «Кузя» Кузь (гітара), Михайло «Майкл» Балахтар (ударні).

Фото Альони Чорної

Коментарі