Новини

У гуртожитку №3 ЧНУ завершують ремонтні роботи

Ремонт обіцяють завершити до кінця грудня 2019 року. 

У гуртожитку №3 Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича завершують робити ремонт. Як раніше писала «Шпальта», на початку грудня студенти ЧНУ, котрі мешкають у цьому ж гуртожитку, скаржилися, що до закінчення ремонтних робіт залишилося два тижні, а виконали тільки третю частину ремонту. 

Як стало відомо «Шпальті», термін виконання робіт продовжили до кінця грудня 2019 року. Наразі, за словами директора студмістечка ЧНУ ім. Ю. Федьковича Василя Гарасима, ремонтні роботи на етапі завершення.

«Зараз ремонт зроблено на 97%. Там залишається ще декілька нюансів: затерти тиньк, пофарбувати кімнати та навести лад із плиткою», — каже Василь Гарасим. 

У коментарі «Шпальті» голова студентського парламенту ЧНУ Володимир Крижановський зазначає, що всі роботи планують завершити до Нового року. 

«27 грудня підрядник має надати акт виконаних робіт, і тоді університет має їх оплатити. Наразі у гуртожитку докладають плитку у декількох коридорах, де санвузли. Зараз усе має хороший вигляд», — додає Володимир.

Також зазначає, що наразі працівники працюють над останніми блоками.

«Тому більшість студентів мали вже змогу користуватися санвузлами. Проте деякі з них повідомили, що є незавершені роботи. Тому ми будемо складати списки, що необхідно доробити, і покажемо їх підряднику, який до січня має їх виконати».

Нагадаємо, що, як свідчать дані порталу публічних закупівель «Prozorro», вартість проведення капітального ремонту санітарних вузлів, систем водопостачання та каналізації гуртожитку №3 ЧНУ за адресою: вул. Небесної Сотні, 4-В складає п’ять мільйонів триста тридцять чотири тисячі триста вісімдесят дев’ять гривень.

 

 

Коментарі