Новини

До Чернівців завітала легендарна «Піккардійська Терція»

«З любов’ю для вас!» – так називається нова концертна програма «Піккардійської Терції», яка об’єднала у собі як хіти акапельного колективу, створені впродовж усіх 27-ми років творчості, так і цьогорічні пісенні новинки.

До Чернівців завітала вокальна формація «Піккардійська Терція». Музиканти зіграли концерт у Чернівецькому музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської.

Нова концертна програма «Піккардійської Терції» називається З любов’ю для вас!». Вона об’єднала у собі як хіти акапельного колективу, створені впродовж усіх 27-ми років творчості, так і цьогорічні пісенні новинки. Зокрема чернівчани мали нагоду послухати різдвяні пісні з нового альбома «Казка на білих лапах». Його написали музикати «Піккардійської Терції» спільно з незрячими дітьми з усієї України: зі Львова та Дніпра, з Рівного та Миколаєва, з Івано-Франківська та Тернополя. Автором музики до пісень з цієї унікальної збірки став один із «піккардійців» — Ярослав Нудик.

Ми хочемо, щоб на наших концертах люди занурилися у передсвяткову атмосферу, згадали все те добре, що було цього року, і зарядилися позитивом на рік прийдешній, – кажуть артисти.

За довгий час свого існування музиканти довели, що якісна музика, яка базується на класичних канонах та вокалі, теж може бути актуальною, сучасною та цікавою людям будь-якого віку.

«Піккардійська Терція» – унікальний колектив, який за понад чверть століття пісенної кар’єри завоював звання «музичної легенди України», а його учасники стали визнаними «метрами акапельного співу». У репертуарі «Терції» понад 300 пісень у найрізноманітніших музичних стилях: поп, рок, класика, фольк, джаз, кантрі, духовна музика, рок-н-рол, блюз. На 95% це україномовний репертуар, хоча у пісенному активі секстету є пісні 12-ма мовами.

Фото Альони Чорної

Коментарі