Новини

Якою у Чернівцях буде погода на Новий рік

Синоптики прогнозують невеликий сніг та незначні морози.

Сьогодні, 23 грудня, найтепліший день до Нового року. Поступово температура повітря буде знижуватися, дощ припиниться, і Новий рік будемо зустрічати з невеликим снігом та незначними морозами. Про це у коментарі «Шпальті» розповіла начальниця Чернівецького обласного центру з гідрометеорології Тетяна Негадайлова.

«Ми перебуваємо під впливом циклону над Карпатами. По мірі його переміщення на схід поступово перейдемо з теплого сектора циклону у холодний, відповідно знизяться температури», каже Тетяна Негадайлова.

Зокрема денна температура буде в межах 2-7 градусів тепла, замість сьогоднішніх 10-11. З понеділка наступного тижня (30 грудня) температура повітря вночі буде від 4 морозу до 1 градуса тепла. Вдень – близько нуля. Сильного похолодання не передбачається.

Щодо опадів, то найінтенсивнішими, за словами синоптикині, опади будуть сьогодні (23 грудня). Відзавтра опади місцями по області переважно у вигляді дощу.

«З п’ятниці можливі опади у вигляді дощу з мокрим снігом. Сильних снігопадів, активного циклону зі снігопадами наразі не очікуємо. Січень почнемо з невеличким сніжком (сніговий покрив буде 10-12 сантиметрів) та незначними морозами», каже Тетяна Негадайлова.

 

Коментарі