Новини

«Чернівцітеплокомуненерго» отримало понад шість мільйонів гривень допомоги

Кошти спрямують на виплату заробітної плати працівникам МКП «Чернівцітеплокомуненерго» та оплату спожитої електроенергії.

Сьогодні, 21 грудня, на сесії міської ради депутати надали 6,6 млн гривень поворотної фінансової допомоги МКП «Чернівцітеплокомуненерго»Рішення підтримали 26 місцевих обранців. 

Кошти допомоги спрямують на виплату заробітної плати працівникам МКП «Чернівцітеплокомуненерго» та оплату спожитої підприємством електроенергії.

За словами керівника підприємства Олександра Меленчука, для виплати зарплати за листопад 720 працівникам МКП «Чернівцітеплокомуненерго» потрібно 5,8 млн гривень.

3,6 млн гривень допомоги теплопостачальникам надасть МТК «Калинівський ринок» із власних коштів. Ще 3 млн гривень – МКП «Чернівціспецкомунтрас» із коштів, яке підприємство отримало з бюджету міста для закупівлі сміттєвозів і наразі зберігає на банківському депозиті.

Окрім цього, підприємству залишається на виплату зарплати та інші виробничі потреби лише 7% від отриманих за реалізований теплоносій коштів, а решта коштів автоматично спрямовується на оплату спожитого для виробництва тепла газу.

До 30 квітня 2020 року підприємство має повернути гроші постачальникам.

Коментарі