Новини

Світський раут. У Чернівцях провели благодійний вечір-аукціон. Фото

 За цінні лоти вдалося виручити 95 тисяч 500 гривень.

17 грудня у Чернівцях провели вечір-аукціон «Світський раут». На захід, який організували у Winston Hall, зібралося близько 100 людей.

Упродовж вечора проходив благодійний аукціон, де були представлені цінні лоти. Майбутні володарі лотів долучились до доброї справи, адже виручені кошти з благодійного аукціону спрямують на соціальні проєкти. Як розповіли організатори у коментарі «Шпальті» загалом вдалося зібрати 95 тисяч 500 гривень.

«Мета Світського рауту – не лише розвиток культурного життя у Чернівцях, але і висвітлення проблеми інклюзії діток та допомога у благодійній справі в рамках двох соціальних проєктів: фінансова підтримка та забезпечення громадської організації «Особливі серед нас», де волонтери займаються різними напрямами арт-терапії із дітками з особливими потребами, та збір коштів на ін‘єкцію стволових клітин для 4-річного хлопчика із ураженням головного мозку». 

Серед лотів зокрема були картини юного талановитого чернівецького художника Данилка Гулька та інших місцевих майстрів, колекційні срібні монети номіналом п`ять доларів. Найдорожчий лот – день із бізнесменом Дмитром Лукенчуком.

Розважав гостей ведучий та відомий в західній Україні блогер Олександр Заліско. Для відвідувачів вечора виступали учасники шоу «Голос країни» – Андрій Рибарчук та Girls in Jazz.

Фото Анастасії Бойчук

 

 

Коментарі