Новини

«Чернівціводоканал» отримав грант на модернізацію системи водовідведення

Гроші чернівецькому підприємству надає Німеччина. 

Чернівці отримали від німецьких партнерів грант у розмірі 1,25 мільйона євро для розробки проєкту модернізації системи водовідведення.

Фінансову угоду про надання гранту в сумі 1 250 000 євро підписав міський голова Олексій Каспрук та директор Офісу німецького банку KfW у Києві Курт Штрассер, повідомили у пресслужбі міськради.

«Зазначені кошти будуть спрямовані на оплату експертних послуг із розробки досліджень та документів, що необхідні для підготовки та реалізації Стадії 3 «Проєкту муніципального водного господарства м. Чернівці» в рамках Муніципальної програми захисту клімату ІІ.Третя стадія  цього проєкту передбачає модернізацію у Чернівцях системи водовідведення», – йдеться в повідомленні.

Представники бюро KfW у м. Києві, міської ради та КП «Чернівціводоканал» розглянули питання проведення другого етапу міжнародного тендеру, де визначатимуть експертів з підготовки другої та третьої стадій проекту «Проект муніципального водного господарства м. Чернівців», актуалізації тендерної документації.

Планують, що технічні роботи з реалізації заходів першої стадії проєкту розпочнуться навесні 2020 року.

 

 

Коментарі