Новини

Трирічному буковинцю потрібна допомога

Дитині потрібно зробити декілька операцій. У нього патологія – «вовча паща» і «заяча губа».

Трирічному хлопчику з багатодітної сім’ї Толі Рокачуку потрібна допомога. Дитині мають зробити декілька операцій — у нього патологія, яку називають «вовча паща» і «заяча губа». Йому дуже важко їсти, ковтати, не вдається добре вимовляти звуки. Про це повідомляють Хотинські вісті.

«Щодня малюк усе більше відчуває, що не такий, як інші дітки, бо ж його миле личко спотворює розщелина. За словами лікарів, таку ваду найкраще усувати у ранньому віці», — йдеться у повідомленні.

Мама хлопчика каже, що неодноразово їздили з дитиною на огляд у Львів. Але аналізи щоразу вказували на незадовільний стан його здоров’я, тому вже декілька разів операцію відкладали. Та, попри це, батьки продовжують боротися, аби у їхнього сина було повноцінне життя і щаслива та гарна усмішка.

У сім’ї Рокачуків восьмеро дітей, наймолодші двійнята народилися три місяці тому. Усі дітки потребують уваги. Але найбільше батьки переживають за Толю, адже він росте і з кожним днем розуміє, що має ваду. Тому рідні побоюються, аби вона не вплинула на його психоемоційний стан.

Уперше Толю прооперували у Чернівцях. Тоді батьки зібрали декілька тисяч самотужки, утримуючи власне господарство. Але потрібно ще декілька операцій.

Батьки просять небайдужих допомогти їхньому синочку.

Реквізити Ощадбанку: 5167 4900 8228 9514

Отримувач: Рокачук Ніна Василівна (матір хлопчика).

 

Коментарі