Новини

Як Олександр Педан тренував чернівецьких учителів фізкультури. Фото

Відомий телеведучий провів у Чернівцях тренінг із нових видів спорту.

Сьогодні, 4 грудня, до Чернівців приїхав відомий телеведучий Олександр Педан. Разом із командою свого спортивного руху «JuniorZ» він провів тренінг із нових видів спорту для вчителів фізкультури.

«Два роки тому я вирішив змінити систему фізкультури, шкільна програма цього предмета морально застаріла. Розпочинати треба з учителів. Ми не можемо дати їм більші зарплати, але можемо їм допомогти і показати, як щось змінити», – сказав у коментарі «Шпальті» Олександр Педан.

Педагогів навчали шести видів спорту: чирлідингу, петанку, флорболу, фризбі, корфболу та бадмінтону.

Вам буде цікаво: «Інший спорт». Як у Чернівцях розвивають корфбол. Відео

Телеведучий розповідав і показував, яким чином їх можна впроваджувати на уроках фізкультури. А потім під час практичних занять шоумен грав разом із чернівецькими вчителями.

«Усі види спорту, які ми пропонуємо, безконтактні. Навіть у футболі б’ють по ногах. Я хочу показати, що ці види спорту не складні, це не страшно, що вчителі фізкультури не такі вже й старі, що не потрібно перекваліфіковуватися, і це недорого», – розповів Олександр Педан.

Школі №16, де відбувся тренінг, подарували спортивне спорядження на 10 тисяч гривень. Крім того, телеведучий зустрівся з лідерами учнівського самоврядування і підписав Меморандум про співпрацю з Чернівецькою міською радою. Наше місто – вже 18-те, куди приїхала команда спортивного руху «JuniorZ». Також Олександр Педан повідомив «Шпальті», що згодом у Чернівцях організують масштабний спортивний фестиваль для дітей, імовірно, на стадіоні.

Розгорнуте інтерв’ю з Олександром Педаном читайте вже найближчим часом.

Фото Євгенії Калюжки

 

Коментарі