Новини

Троє буковинських медиків претендують на звання сімейного лікаря року

Проголосувати за них можна на сайті конкурсу.

фото ілюстративне

В Україні стартував конкурс «Сімейний лікар 2019 року». На сайті конкурсу вже можна голосувати за медиків. Наразі на перемогу претендують 22 лікарів зі всієї України. Учасником конкурсу може стати медик із будь-якого куточка України. Голосування триває до 15 грудня.

«Медична реформа вивела сімейних лікарів у топ симпатій українських громадян. На них покладають надії і держава, і пацієнти. Щоб познайомитися з новою генерацією українських лікарів, редакція газети «Ваше здоров’я» вирішила вшанувати медиків цього фаху, започаткувавши конкурс «Сімейний лікар року – 2019».

Не має значення, скільки вам років, працюєте ви в державній медицині чи приватній, у селі чи в місті. Важливо тільки те, яку професійну мету ставите перед собою, яких зусиль готові докладати для того, аби ваші пацієнти не хворіли, і як вони оцінюють ваші зусилля», – пишуть організатори конкурсу.

Буковину на змаганнях представляють Марія Мельничук, Олена Матушкіна і Василь Бойко.

Марія Мельничук – директорка Глибоцького районного центру первинної медико-санітарної допомоги. Детально про неї тут.

Олена Матушкіна – завідувачка амбулаторії загальної практики-сімейної медицини в Центрі первинної медико-санітарної допомоги «Роша». Детально про неї тут

Василь Бойко – завідувач відділення міської поліклініки №3. Детально про нього тут

Проголосувати за лікарів можна за цим посиланням.

 

Коментарі