Новини

Резиденція Святого Миколая з Чернівців шукає меценатів

Охочі можуть допомогти подарувати свято двом тисячам діток із малозабезпечених родин іграшками та новорічною атрибуцією. 

Kira auf der Heide, unsplash.com

19 грудня до Дня святого Миколая у Чернівцях відкриють резиденцію чудотворця. Вона буде розташована у Місті Добра за адресою: вулиця Кобзарська, 58. Акцію реалізовуватиме благодійний фонд «Я майбутнє України».

У резиденції планують привітати з Днем святого Миколая близько двох тисяч дітей із малозабезпечених родин із усієї України. Для того, аби встигнути втілити мрії всіх діток, Резиденція Святого Миколая шукає меценатів.

«Подарунки дітям почали надходити з усієї України та вже в дорозі з багатьох країн світу. Але, звісно, їх ще не достатньо. Адже ми маємо у планах привітати понад дві тисячі малюків із малозабезпечених сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах. Фінансова ситуація поки критична, адже маємо 5340 гривень. Цього не достатньо, тому надіємося, що, об’єднавшись, люди допоможуть нам зібрати всю атрибутику або на нашу ідею зверне увагу якийсь милосердний меценат і влаштує справжню казку для малечі», – розповіла Марта Левченко у коментарі «Шпальті».

Також вона додала, що дітки активно надсилають листи з побажаннями.

«Діти часто просять продукти, теплий одяг, взуття, ляльки та машинки. Є листи з проханням про ковбасу та сосиски, а є листи, де діти просять «щось», – додала благодійниця.

Охочі можуть долучитися до створення свята для дітей фінансово, а також іграшками та новорічною атрибутикою.

«Ми маємо дві штучні ялинки та декілька гірлянд, і це все. Написали листи у всі можливі компанії та поки очікуємо на відгук», – каже Марта Левченко.

Подарунки дітям із Чернівецької області та Чернівців вручатимуть у приміщенні Резиденції Святого Миколая. Діткам з інших областей України відправлятимуть їх поштою.

Переказ: БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «Я МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ», код ЄДРПОУ 37830229 АТ «Райффайзен Банк АВАЛЬ» МФО 380805, рахунки: 26000564544(EUR); 26005564538(USD); 26009564534(UAN)

Призначення платежу: допомога до Свята Миколая

Карта Приват : 5218 5722 2119 0239 Левченко Марта

Призначення платежу: допомога до Свята Миколая

Відправляти подарунки для дітей можна за адресою: 58001, вул. Кобзарська, 58, Левченко Марта 0502436971 або Нова пошта – Чернівці, склад 6 або 1, Левченко Марта 0502436971. Приносити подарунки можна за адресою: м. Чернівці, вул. Кобзарська, 58.

Нагадаємо, що До Дня святого Миколая благодійний фонд «Я майбутнє України» розпочинає продаж екобудиночків «Міста Добра». Всі зібрані кошти підуть на подарунки нужденним діткам.

Коментарі