Новини

Чернівчан безкоштовно обстежуватимуть на ВІЛ та СНІД

Упродовж трьох днів містяни зможуть пройти безкоштовний тест на ці захворювання.

У Чернівцях охочим проводитимуть безкоштовні обстеження на ВІЛ та СНІД. Пройти тест можна буде упродовж трьох днів з 28 листопада до 1 грудня на різних локаціях, а саме: на базі ФОК «Олімпія», на Соборній площі та в ТЦ «Ашан».

Як повідомляють на сайті Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА, впродовж трьох днів містяни зможуть пройти безкоштовний тест на ці захворювання. Акцію проводять у рамках Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

У четвер, 28 листопада, о 10:00 БФ «Нова сім’я» організовує на базі ФОК «Олімпія» квест для молоді щодо рівня обізнаності з приводу ризикованої поведінки, булінгу тощо, а також волейбольний турнір між командами навчальних закладів та підлітками, які перебувають на обліку в кримінальній поліції. Окрім цього, всі охочі зможуть пройти безкоштовне тестування на ВІЛ/СНІД.
28 листопада о 10
:10 у міській бібліотеці молоді та юнацтва (вул. Головна, 126) для учнівської молоді проведуть зустріч, де працівники Центру СНІДу разом із благодійними організаціями розкажуть про здоровий спосіб життя, шляхи зараження ВІЛ/СНІДом та підвищення толерантності до ВІЛ-інфікованих осіб тощо.

У п’ятницю, 29 листопада, з 10:00 по 12:00 на Соборній площі безкоштовно тестуватимуть усіх охочих на ВІЛ/СНІД.

1 грудня з 10:00 по 14:00 в ТЦ «Ашан» працівники БО «Мережа 100% життя» безоплатно тестуватимуть на ВІЛ/СНІД.

Нагадаємо, у Чернівцях безкоштовно надаватимуть медичні послуги та консультації.

Коментарі