Новини

Чернівецька міськрада преміює учнів та вчителів англійської мови

Грошові винагороди отримають 314 школярів та 87 педагогів.

Учнів та вчителів англійської мови навчальних закладів Чернівців преміюють за результатами міжнародних іспитів та за інші досягнення. Відповідне рішення ухвалив виконком Чернівецької міськради.

Зокрема грошові винагороди отримають 314 школярів – між ними розподілять 47 тисяч 500 гривень. Кожному з цих учнів виплатять від 120 до 241 гривні.

Водночас виплати педагогам будуть більш відчутними. 87 учителям виділять премії на загальну суму 147 тисяч 300 гривень. Найбільшу винагороду отримає вчителька гімназії №4 Анжеліка Дзюбко7600 гривень. Вона взяла учать у міжнародній конференції у Великій Британії та підготувала 14 учнів до складання міжнародних іспитів.

Також одну з найбільших премій виплатять заступниці начальника управління освіти Олені Кузьміній6600 гривень. Вона викладає англійську мову у гімназії №7.

До речі, учнів преміюють за результатами таких міжнародних іспитів, як MOVERS, FLYERS, KET, PET, FCE, CAE, TOEFL та IELTS. Учителів – за підготовку учнів, участь у тренінгах, міжнародних конференціях, програмах обміну, стажування закордоном тощо.

 

Коментарі