Новини

В останньому матчі року «Буковина» перемогла «Ниву»

Гра завершилася рахунком 1:0. Це третя перемога ФСК «Буковини» в останніх чотирьох матчах.

23 листопада на стадіоні «Буковина» відбувся останній цьогорічний офіційний матч, у якому ФСК «Буковина» (Чернівці) здобула перемогу в ФК «Нива» (Вінниця) з рахунком 1:0. Про це повідомляють на сайті футбольного клубу.

Матч розпочався з атак чернівецької «Буковини». На восьмій хвилині не зміг влучити у ворота гостей Василь Палагнюк. А через шість хвилин той же Василь Палагнюк не зміг переграти воротаря «Ниви» Максима Гурідова.

На 32 хвилині зустрічі на ударну позицію виходив Євген Сантрапинських. На його удар зреагував Максим Гурідов. Згодом свою третю нагоду вразити футбольні ворота суперника втратив Василь Палагнюк, він знову не влучив.

На 43 хвилині матчу міг вивести «Ниву» вперед її кращий бомбардир Артур Загорулько. Він вийшов на ударну позицію та влучив у стійку воріт «Буковини».

У другому таймі запам’ятався момент Антона Брижчука. У цьому ігровому епізоді чернівецьку команду від голу врятував воротар Марк Медведєв.

На 67 хвилині гри підопічні Степана Маковійчука таки змогли забити гол у ворота вінницької команди. Після передачі Віталія Полянського Василь забив свій шостий гол у чемпіонаті України. Через вісім хвилин міг відзначитися Александру-Васілє Мунтян, однак гравець влучив у стійку воріт суперника.

Чернівецька команда здобула третю перемогу в останніх чотирьох матчах.

Склад команд:

«Буковина»: Медведєв, Раулюк, Гакман, Орловський, Понєдєльнік, Сивка, Шишигін, Сантрапинських, Ходаковський (Полянський, 63), Мунтян (Жумига, 85), Палагнюк. Запасні: Гуцул, Чопко, Томнюк. В.о. головного тренера – Степан Маковійчук.

«Нива» (В.): Гурідов, Калітов, Виздрик (Т. Брижчук, 46), Дворовенко, Федорук, Загорулько, Демченко, Долінський, А. Брижчук (Рогозін, 86), Громок (Браславський, 46), Попов. Запасні: Мукомел, Когут, Подкуйко. Головний тренер – Нгаха Колінс.

Гол: Палагнюк (67).

Коментарі