Новини

У Чернівцях проведуть театралізовану ретровечірку

Вечірку організовують з нагоди відзначення 75-річчя з дня заснування обласної науково-медичної бібліотеки.  

Фото: maincream.com

26 листопада в обласній науково-медичній бібліотеці (вул. Вірменська, 14) відбудеться театралізована ретровечірка «Чернівці в мережеві століть». Початок о 17:00.

Вечірку організовують з нагоди відзначення 75-річчя з дня заснування закладу.

Під час заходу для всіх охочих екскурсовод Ярослав Адамчук (Пан Ярко) розповідатиме про часи, коли книгарень було більше, ніж кав’ярень, та проведе сходинками історії. Людмила Айгаре представить експозицію фоторобіт «Брунатне відлуння», присвячену Чернівцям. Ліна Сімака дозволить зануритися в чернівецьку моду кінця ХІХ – початку ХХ сторіччя з показом ретросуконь «Вперед у минуле. Аристократичні Чернівці», а міський клуб «Успішна чернівчанка» відтворить епоху в театралізованій постановці «Чорно-білі Чернівці».

На святі буде лунати музика у виконанні Миколи Задори, а фотографиня Леся Парубок подарує вам ретросвітлини на пам’ять. Також на гостей чекає фуршет від національної мережі гастромаркетів «WINETIME».

«Буде по-чернівецьки цікаво, весело та смачно. Ретрообрази вітаються», – повідомляють організатори.

Організовують захід ГО «Буковинська медична громада» спільно з обласною науково-медичною бібліотекою та модельною агенцією «Show time».

Коментарі