Новини

Які вистави зіграють на сцені Чернівецького муздрамтеатру в грудні

Грудень розпочнуть із перегляду прем’єри та гастролей Коломийського театру.

У грудні на сцені Чернівецького музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської актори зіграють 16 вистав.

Чернівчани мають можливість подивитися прем’єру «Зрадь мене». Її можна буде переглянути 1 та 28 грудня.

Це вистава за Винниченком – дикий експеримент над любов’ю. Попри те, що п’єса написана у 20-ті роки ХХ століття, вона надзвичайно актуальна і сьогодні.

Ця вистава про вічне, про кохання, а саме про те, що навіть благородна ціль збереження сім’ї і сімейних стосунків не може бути виправдана, якщо за цим стоїть порушення людської моралі, яке доводиться долати двом закоханим у пошуках щастя.

Також на початку грудня у Чернівцях із гастролями виступатимуть актори Коломийського академічного обласного українського драмтеатру імені І. Озаркевича. 2 листопада театр покаже у Чернівцях дві своїх вистави: казку «Котигорошко» та комедію на одну дію «Фараони».

Окрім цього, у грудні актори чернівецького театру зіграють уже знайомі спектаклі «Сватання на Гончарівці», «Кохання у стилі бароко», «Зірка без імені», «Павлинка», «Дванадцята ніч або як собі хочете», «Різдвяна ніч». Традиційно будуть і вистави для наймолодших глядачів «Коза-дереза», «Білосніжка і семеро гномів», «Сніговик, який хотів познайомитися з сонцем», «Ще раз про Червону Шапочку» та «Кішчин дім».

Афіша вистав на грудень:

Коментарі