Новини

У Чернівцях до Дня святого Миколая розпочався збір листів від дітей з усієї України

На всіх малозабезпечених дітей чекає спілкування зі Святим Миколаєм, солодке частування та подарунки.

Mike Arney, unsplash.com

19 грудня до Дня святого Миколая у Чернівцях відкриють резиденцію чудотворця, куди прийдуть понад 1000 дітей із незабезпечених сімей, які проживають за межею бідності. Резиденція буде розташована у Місті Добра (вулиця Кобзарська, 58) та працюватиме весь день з 9:00 до 20:00. Акцію реалізовуватиме благодійний фонд «Я майбутнє України».

На всіх малозабезпечених дітей чекає спілкування зі Святим Миколаєм, солодке частування та подарунки.

Також благодійний фонд «Я майбутнє України» розпочав збір листів до Дня святого Миколая від нужденних дітей з усієї України.

«Кожна дитина може написати листа Святому Миколаю на адресу резиденції: Чернівці, 58000, вул. Богомольця, 1. Лист до Св. Миколая. Маленькі дописувачі у листах розкажуть про себе, їм спробують підібрати найкращий подарунок. Головне – не забути зворотну адресу та мобільний телефон когось із батьків. У фонді планують потішити подарунками до свята 1000 дітей. Для цього звертаються за допомогою до всіх охочих», – повідомляють благодійники.

Як написала на своїй сторінці у фейсбуку благодійниця Марта Левченко, наразі триває збір новорічних прикрас: реквізиту, конфеті, різноманітного оформлення, ялинок, гірлянд.

«Усе, що вам не знадобиться цього року, ми будемо дуже раді отримати! Пакувальний папір, пледи, сани, крісло-качалку, лавки, стільці, столи, електричні продовжувачі, (щоб пригощати дітлахів теплим какао) намети, надувні та садові фігури, абсолютно все, що блистить та переливається! Давайте зробимо справжню різдвяну казку для найбідніших дітей! Так хочеться, щоб свято було у всіх дітей! Запрошуємо до співпраці декораторів, художників та майстрів! Також збираємо ляльки Барбі та машинки! І солодощі та мандаринки», – ідеться у дописі.
Надсилати: м. Чернівці, Нова пошта, склад 6 або 1, Левченко Марта 0502436971.

Допомогти фінансово: Карта Приват: 5218 5722 2119 0239 Левченко Марта.

«Мене звати Святий Миколай. 19 грудня святкують мій особливий день. Найкращим подарунком для мене у цей день стане, якщо всі діти будуть щасливі і радісні. Та я знаю, що, на жаль, свята не однаково щасливі в різних домівках. Але ти чудовий, мій маленький! Ти гідний здійснення усіх твоїх мрій! Твої мама і тато дуже тебе люблять, просто поки в магазині не розраховуються добрими справами та чистим серцем, а тільки грошима, тому іноді дорослим потрібна невелика допомога. Тож, якщо ти живеш у родині, яка має матеріальні складності, якщо відчуваєш скруту, твої батьки печаляться через брак коштів або і зовсім не живуть із тобою, то я очікую на твого листа мені, Святому Миколаю! Моя резиденція цього року відкриє свої двері у Місті Добра в Чернівцях! Напиши мені про свої мрії, розкажи про себе і своє життя, що ти любиш, а що ні, що тебе засмучує, а що веселить, аби я зміг дібрати подарунок спеціально для тебе. Обов’язково вкажи у листі зворотну адресу і номер телефону для зв’язку з твоїми дорослими.

А якщо живеш у Чернівцях, то не забудь завітати до мене у гості 19 грудня з 9:00 до 20:00 за адресою: вулиця Кобзарська, 58. Там ми з тобою зустрінемося та відсвяткуємо мої іменини! Ось мобільний моїх помічників у Місті Добра: +380 (99) 284 43 18. Твоїх листів чекаю за адресою: м. Чернівці, 58000, вул. Богомольця, 1. Лист до Св. Миколая від….

Не зволікай із листом, адже дітей багато, і кожному я хочу приділити час і обрати особливий подарунок! Чекаю знайомства з тобою! Твій Святий Миколай».

 

Коментарі