Новини

Чернівчан запрошують на благодійну ранкову руханку

Захід проводять у рамках благодійного збору коштів на потреби та лікування 4-річного чернівчанина.

У суботу, 16 листопада, о 12:00 на Центральній площі (біля пам’ятника Тарасові Шевченку) у Чернівцях проведуть ранкову руханку. Захід «Рух за життя» проведуть у рамках благодійного збору коштів на потреби та лікування 4-річного чернівчанина Юрчика, який не бачить та не може ходити. Мета акції – популяризувати здоровий спосіб життя та привернути увагу до долі дітей з інвалідністю.

«Наразі Юрчик та його проблема зі здоров’ям шокує і спонукає до дій його маму та команду однодумців благодійної організації «Вдихни життя у матір та дитя». У Юри ураження головного мозку, улігєрія, епілепсія та атрофовані зорові нерви. Мозок уражений, тому дитина не може ходити і наразі тільки вчиться стояти. Один з останніх шансів на життя малого хлопчика – це трансплантація стовбурових клітин у Польші (Люблін). Курс тривалістю рік, п’ять трансплантацій, п’ять поїздок. Клітини, разом із реабілітацією, постійними заняттями, любов’ю та піклуванням стануть ще одним кроком до максимально можливого повноцінного життя Юрчика», – йдеться в анонсі організаторів.

Контакти організаторів: Валентина, телефон: 0991494615; Катерина, телефон: 0668469678; Надія, телефон: 0509568281 (мама Юрчика).

 

Коментарі