Афіша, Новини

У Чернівцях проведуть вуличну екшн-акцію зі спецслужбами

Покажуть, як працюють спецслужби у надзвичайних ситуаціях.

Фото ілюстративне

У п’ятницю, 15 листопада, о 14:00 на Соборній площі проведуть першу у Чернівецькій області екшн-акцію. Усі охочі зможуть побачити, як працюють спецслужби у надзвичайних ситуаціях.

Як повідомила у коментарі «Шпальті» інспекторка пресслужби УПП у Чернівецькій області Юлія Замерзляк, захід буде корисним для всіх охочих.

«Можна буде побачити роботу рятувальників, патрульних та медиків. Отримати знання, як діяти в екстремальній ситуації, як надавати першу допомогу. Дізнаєтеся багато корисної інформації, зокрема побачите, як діяти у випадку ДТП. Усіх охочих навчатимуть надавати першу домедичну допомогу, як витягувати людей із транспортних засобів, які потрапили у ДТП, також буде інсценування подій, – каже Юлія Замерзляк.

Акцію проведуть за спільної організації управління патрульної поліції в Чернівецькій області, Департаменту охорони здоров’я ОДА, Управління ДСНС в Чернівецькій області», КМУ «Обласний центр здоров’я», ДУ «Чернівецький обласний лабораторний центр МОЗ України», ОКУ «Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», ГО «Streeter Chernivtsi».

Коментарі