Новини

Всеукраїнська організація БУР шукає волонтерів у Чернівцях

«БУРчик» буде підтримувати родини у скруті та сформують команди локальних осередків.

Всеукраїнська волонтерська програма «Будуємо Україну разом» розпочинає менторську підтримку найактивніших осередків. Аби поширити ідеї волонтерства серед молоді та підтримати сталий розвиток локальних громад, у шести найактивніших спільнотах БУР упродовж наступного півріччя будуть реалізувати низку презентацій БУР, щомісячні командотворення для членів спільноти та низку волонтерських акцій «БУРчик». Волонтерська програма шукає людей, які готові розвивати Україну та сформують свої локальні осередки. Таке угруповання хочуть сформувати і в Чернівцях.

Під час волонтерських акцій планують залучити волонтерів до відбудови і ремонту помешкань родин у скрутному становищі та громадських просторів.

Читайте також: У Чернівцях відкрили молодіжний центр

Під час акцій БУРчик волонтер зможе:

– допомагати сім’ям, які опинилися у скрутному становищі, ремонтуючи їхні помешкання;

– допомагати мешканцям міст та громад облаштовувати спільні громадські простори та формувати стосунки на основі відповідальности й довіри;

– знайомитися та спілкуватися з однодумцями, формувати мережу друзів з різних куточків України та світу;

– відпочивати з користю для розуму, душі і тіла.

Основною місією БУР є створення мережі свідомих, активних, відповідальних українців, які розуміють, що зміни можливі, якщо ти сам береш у них участь.

Детальна інформація про акції БУРчик та іншу діяльність осередку БУР у місті на телеграм каналі за посиланням: @burchernivtsi

Анкета для охочих стати волонтерами на БУРчик тут.

Вам буде цікаво: БУР у дії. У Чернівцях волонтери розпочали ремонт помешкання багатодітних сімей

Довідка

Будуємо Україну разом (БУР) — це волонтерська програма, яка через спільну працю об’єднує активну молодь, виховує в ній соціальну відповідальність та розвиває локальні громади у різних куточках України. 

БУРчик — це короткотривалі акції взаємодопомоги і добросусідства від програми Будуємо Україну разом. Ці акції є своєрідною мініверсією БУР-табору, короткотривалі за часом та спрямовані на залучення місцевих волонтерів із громади до їхньої реалізації.

 

Коментарі