Новини

Для лабораторії Кіцманської лікарні закупили нове обладнання на 300 тисяч гривень

Це автоматичний гематологічний аналізатор, мікроскоп, напівавтоматичний коагулометр, сечовий аналізатор, які покращать результати аналізів крові.

Фото Louis Reed, unsplash.com

Медичне обладнання для клініко-діагностичної лабораторії КНП «Кіцманська ЦРЛ» на понад 300 тисяч гривень закупила Кіцманська міська рада.

Це автоматичний гематологічний аналізатор, мікроскоп, напівавтоматичний коагулометр (апарат для визначення згортання крові) та сечовий аналізатор. Про це повідомлять на сайті Кіцманської міської ради.

«Фахове та успішне діагностування неможливе без якісного і сучасного обладнання. Аби покращити та оновити матеріально-технічну базу, Кіцманська міська рада профінансувала та закупила для клініко-діагностичної лабораторії Кіцманської ЦРЛ медичне обладнання, завдяки якому в рази покращиться та пришвидшиться отримання аналізів крові та інших важливих для діагностування показників», — ідеться у повідомленні.

Як сповістили в адміністрації Кіцманської центральної лікарні, аналізи, як і раніше, проводять безкоштовно. Медичне обладнання дозволить якісніше та швидше виконувати їх та автоматизувати проведення діагностики. Нове обладнання будуть застосовувати у роботі вже до кінця тижня.

Раніше ми писали про те, що для дитячої лікарні Чернівців закупили прилад, який дозволяє робити точніший аналіз крові.

Фото kitsman-rada.gov.ua

 

Коментарі