Новини

Дикий Театр. Чернівчанам покажуть виставу «Шрами»

Це реальні історії жінок, фізичних і душевних ран, отриманих шляхом насильства і непорозумінь, стосунків і взаємодій, які так і не змогли загоїтися.

Фото з фейсбук Дикого театру

28 листопада у Будинку офіцерів (Тетральна площа, 6) відбудеться показ вистави «Шрами». Початок о 18:30.  

Вистава «Шрами» – це спільний проєкт «Дикого театру» та ООН Жінки в Україні, реалізовано в рамках всесвітньої кампанії 16 днів активізму проти ґендерно зумовленого насильства.

«Шрами» – це реальні історії жінок. Історії фізичних і душевних ран, отриманих шляхом насильства і непорозумінь, стосунків і взаємодій, які так і не змогли загоїтися. Ґендерно зумовлене насильство може бути різним: психологічним, економічним, фізичним, сексуальним, але найстрашніше те – яке виправдовують. Часто насильство маскують під щось прийнятне, але зазвичай любов, турбота… не залишають рубців?!», – ідеться в описі події.

«Дикий театр» – один із найпопулярніших незалежних театрів в Україні, заснований у лютому 2016 року. Він створює гострі соціальні вистави за п’єсами сучасних драматургів, а також різні незалежні театральні проєкти, мюзикли тощо.

«Деякі люди і ситуації, що трапляються з нами, залишають за собою шрами. Видимі чи ні, але досить болісні. Комусь допомагають рубцювальні бальзами, комусь – час і психоаналітики, а хтось відчуває фантомний біль крізь роки».

Попередня реєстрація тут.

Коментарі