Новини

У Чернівцях закрили сезон пікніків із собаками. Фото

Захисники тварин збирали кошти на будки для собак у притулок.

У неділю, 3 листопада, в парку «Жовтневий» відбувся тематичний артпікнік із собаками до дня Геловіну. 

Як розповіла у коментарі «Шпальті» волонтерка і менеджерка проєкту з розвитку каністерапії на Буковині Антоніна Гошовська, традиційно у парку працювали різні тематичні локації. Водночас захисники тварин збирали кошти на будки для собак у притулок.

«Це останній артпікнік цьогоріч, оскільки погода говорить, що пора вже перебиратися у приміщення. Цей пікнік ми зробили, аби показати, що не потрібно боятися. Ні собак, ні якихось надуманих страхів.

Власники тварин разом із собаками підтримали тематику та поприходили у класних костюмах. Під час пікніка влаштували біг із муміями, вивчали правила, як себе поводити з собаками, перелазили через різні складні перешкоди і проходили випробування, після яких були міцні обійми. Також ми вкотре зробили будку, яку передамо в Центр стерилізації тварин», — сказала  Антоніна Гошовська.

За словами пані Антоніни, надалі планують організовувати читання з собаками у бібліотеках, спільні проєкти з патрульною поліцією.

«У нас багато планів, і ми би дуже хотіли бачити ще більше собак та їхніх власників. Ми були б вдячні, якби з’явилися ті, кому цікаві такі проєкти», — додала вона.

Фото Євгенії Калюжки

 

 

 

 

Коментарі