Новини

Чернівецькі синоптики розповіли, яким буде листопад

У першій половині листопада буде відносно тепло.

Фото Альони Чорної

До 20 градусів тепла прогнозують синоптики 4-5 листопада у Чернівцях. Температура повітря у ці дні наблизиться до екстремальних значень, а сьогодні, 4 листопада, ймовірно, перевищимо екстремальні показники. Про це у коментарі «Шпальті» повідомила начальниця Чернівецького обласного центру з гідрометеорології Тетяна Негадайлова.

«3 листопада 2013 року максимальна температура зафіксована 20,9 градусів тепла, 4 листопада 2006 року – 18,8 градусів із позначкою плюс, 5 листопада 2009 року було 24,9 градусів тепла. Тому є імовірність, що 4 листопада перевищимо екстремальні показники», – каже Тетяна Негадайлова.

За словами синоптикині, наразі на території області така синоптична ситуація – антициклон, який зумовлював погоду останніх днів, поступово переміщується на схід. Ми переходимо на його західну периферію, на території області будуть переважати південні, південно-східні вітри, теплий подих Атлантики.

Цього тижня у Чернівцях буде помірно тепло. Відносно теплою буде перша половина листопада. Попередньо очікується похолодання до від’ємних значень у другій половині місяця.

 

Коментарі