Новини

У Лужанах відкрили перший на Буковині Центр безпеки громадян

Обєднали поліцейську станцію, пожежну частину та екстрену медичну допомогу.

Сьогодні, 30 жовтня, у селищі Лужанах на Кіцманщині урочисто відкрили Центр безпеки громадян. Він обслуговує Мамаївську сільську об’єднану територіальну громаду, до якої входять села Мамаївці, Новий Киселів та селище Лужани.

«Тут, в одній будівлі, для оперативного надання населенню якісної допомоги є поліцейська станція, пожежна частина та екстрена медична допомога. Єдиний Центр безпеки працює цілодобово і впродовж 20 хвилин забезпечує реагування на надзвичайні ситуації», — повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Відтепер понад 10 тисяч громадян, які проживають на території ОТГ, можуть отримати більш якісні та своєчасні послуги із захисту свого здоров’я, життя, приватної власності та покращення загальної безпекової ситуації. Для протидії правопорушенням і надзвичайним ситуаціям Центр безпеки також здійснюватиме профілактичну роботу серед місцевого населення.

Після урочистостей команда Центру безпеки громадян заступила на своє перше бойове чергування та провела всім охочим екскурсію закладом.

 

Коментарі