Новини

Жіноче одкровення. Румунський театр зіграв у Чернівцях моновиставу «Наполовину пісня». Фото

Режисер, художник-постановник Кріст Більчю й актриса Анду Салтелечі  показали на сцені чернівецького драмтеатру Всесвіт жінки та людини загалом.

У п’ятницю, 25 жовтня, на сцені Чернівецького муздрамтеатру у рамках фестивалю «Золоті оплески Буковини»виступив театр Одеон із Бухареста. Актори зіграли моновиставу на одну дію румунською мовою «Наполовину пісня».

В основі сюжету  життя Франчески від 5 до 33-х років – історія часів, яка показує покоління. Вона у 9-ти картинах, кожна з яких охоплює вік, Всесвіт, подію між тими, хто має значення і хто може сформувати або розбити долю. Актрису Анду Салтелечі критики назвали «жіночим одкровенням».

Режисер, художник-постановник Кріст Більчю й актриса Анду Салтелечі показали Всесвіт жінки та людини загалом.

Вам буде цікаво: 13 різних комедій. Програма та опис вистав фестивалю «Золоті оплески Буковини»

Театральні критики пишуть, що жанр постановки цієї моновистави можна визначити як гімн жінці. А також дехто з них уже присудив головній героїні вистави «кращу жіночу роль» на цьогорічному фестивалі «Золоті оплески Буковини».

Читайте також: У Чернівцях стартував фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини». Фото

Нагадаємо, сьогодні ввечері, 26 жовтня, у муздрамтеатрі виступить Хмельницький академічний обласний музично-драматичний театр ім. М. Старицького з виставою «Приборкання норовливої».

Фото Ірини Болести

  

 

Коментарі