Новини

Донецький театр привіз до Чернівців «Боїнг боїнг». Фото

Актори зіграли комедію на дві дії.

У Чернівцях триває найочікуваніша театральна подія осені – XIV фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини». 

У середу, 23 жовтня, на сцені Чернівецького академічного музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської зіграли виставу «Боїнг боїнг». Комедію на дві дії показали актори Донецького драмтеатру (м. Маріуполь).

Бернар влаштував собі райське життя на землі: три красуні-стюардеси: чарівна француженка, романтична німкеня і життєрадісна американка – змінюють одна одну в його обіймах строго відповідно до графіка прильотів-відльотів.

А сьогодні, 24 жовтня, у Чернівцях виступить Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької (м. Львів). Актори покажуть комедію на дві дії «Циліндр».

Дві подружні пари, щоб віддати борг за квартиру, придумали нехитру схему – обманювати перехожих чоловіків, заманюючи їх у пастку красою жіночої постави. Але навіть ідеальний план може мати збій, що призводить до скидання масок. Маски – це так по-італійськи.

Нагадаємо, впродовж дванадцяти днів івано-франківський, херсонський, донецький, львівський, хмельницький, закарпатський, київський та театри з Румунії зіграють для чернівчан 13 вистав. Початок щодня о о 18:30 у Чернівецькому академічному музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської.

Фото Ірини Болести

Коментарі